09
Feb 10

Faqja ka filluar te punohet

Kategorie: Allgemein | 0 Kommentare

Nëse dëshiron ta njohësh dhe ta kuptosh botën që të rrethon dhe vlerën e fesë tek njeriu, duhet të jesh i bindur se bota pa besim, është si një burg i errët dhe i tmerrshëm, ndërsa njeriu
pa fe është një krijesë fatkeqe. Feja shpëton shpirtërat e njerëzve nga errësira e çliron shpirtin e njeriut nga vuajtjet dhe brengat

LIBRI :
• Kush librat dashuron, Asnjëherë nuk gabon.
• Libri të freskon, Kur nga duart s’e lëshon .
• Libri të bën njeri, Të jep katër palë sy .

• Nga e pangrëna vdesin pak vetë, Nga
mosshkollimi zhduket kombi krejt .


Tags: keine

Kürzlich auf Destan Kryeziu